Demo-avond nuttige insecten Oost-Groningen

Datum: 
dinsdag, juni 19, 2012
Beschrijving: 

Tijdens deze bijeenkomst wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van het samenwerkingsverband Bloeiend Bedrijf.

Vanuit de Agragrische Natuurvereniging Oost Groningen hebben 90 ondernemers zich aangemeld. In totaal doen ruim 500 ondernemers in heel Nederland mee! De aangesloten bedrijven leggen bloeiende akkerranden aan voor natuurlijke plaagbeheersing, en kunnen daarom vaker uit met minder insectenbestrijding.

Tijdens deze bijeenkomst zullen deskundigen van het Louis Bolk Instituut uitleg geven aan de hand van de ingezaaide bloemenranden en insectenvalletjes. De nuttige insecten die op de randen af komen zullen worden besproken in het licht van natuurlijke plaagbeheersing in akkerbouwgewassen. Daarnaast worden de ervaringen die zijn opgedaan door de deelnemers worden besproken en toegelicht aan het publiek.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk u op tijd aan te melden. Geef hierbij aan welke datum en met hoeveel personen u wil komen. Aanmelden kan bij de ANOG: info@anog.nl

Adres: Hoofdweg Oost 22, Nieuwolda (op het bedrijf van O. Knotneurs)
Tijdstip: 20.00-22.00